Change language:

Politisk marketing

Hvad kendetegner de moderne politiske organisationer? Dette foredrag kigger nærmere på, hvorledes især partierne i dag i højere grad arbejder ligesom professionelle virksomheder. Partierne tester vælgermarkedet, designer politiske produkter og indbyder til en langvarig relation med vælgerne. Der bliver stillet skarpt på den nyeste værktøjskasse fra politisk marketing samt hvordan disse muligheder ændrer den demokratiske debat. Og hvad det betyder for demokratiets ’bagdør’.

 

Du kan læse mere i min bog “Politisk Marketing: Personer, Partier & Praksis” 

Book et foredrag om politisk marketing

Med humor og perspektiv som ledetråde afholder jeg foredrag om politisk marketing. Det er baseret på mine bøger, forskning og daglige kontakt med insidere på Slotsholmen og i kommuner. I dette uhellige møde håber jeg at iklæde svære emner lidt mere anvendelige gevandter.

Udfyld nedenstående formular for at booke et foredrag.

Kontakt mig

Hvis du har ideer til en anden vinkling, så kan vi også kigge nærmere på dette.

Du kan kontakte mig på: