Change language:

Entreprenørstaten: Fra pseudopolitik til månelanding

På baggrund af min bog – Entreprenørstaten – tager jeg dig med ind i boblen på Slotsholmen. Et medrivende foredrag om hvordan gode viljer hos embedsmænd, politikere og journalister ofte ender med pseudopolitik for borgerne. Og ikke mindst hvad vi kan gøre ved det: Jeg mener vi fremover skal agere mere som blikkenslagere der tager til månen og skaber nye frekvenser… Giver det mening? Jeg forklarer det hele nærmere i oplægget.

 

Du kan også købe min bog her.

Book et foredrag om entreprenørstaten

Med humor og perspektiv som ledetråde afholder jeg foredrag om det, jeg kalder entreprenørstaten. I dette uhellige møde håber jeg at iklæde svære emner lidt mere anvendelige gevandter. Foredraget er baseret på min bog af samme navn, forskning og daglig kontakt med insidere på Slotsholmen og i kommuner. 

 

Udfyld nedenstående formular for at booke et foredrag.

Kontakt mig

Hvis du har ideer til en særlig vinkling, så kan vi også kigge nærmere på dette.

Du kan kontakte mig på: