Change language:

Politisk Foredrag

Med humor og perspektiv som ledetråde afholder jeg foredrag om politik. Det er baseret på mine bøger, forskning og daglige kontakt med insidere på Slotsholmen og i kommuner. I dette uhellige møde håber jeg at iklæde svære emner lidt mere anvendelige gevandter.

Udfyld nedenstående formular for at booke et foredrag.

Dansk politik – NU

Dansk politik står aldrig stille. Forandringerne har været enorme de sidste 10 år med flere partier, vælgerskift og skandaler.

Dette oplæg tager et røntgenbillede af den politiske situation i Danmark. Alt afhængig af interesse går vi tæt på partier og personer samt de varmeste emner i debatten. Vi trækker linjer tilbage i Danmarkshistorien og perspektiverer med den nyeste forskning om partier og vælgere.

 

Jeg afholder også et andet mere specifikt oplæg: Hvad kendetegner de moderne politiske organisationer? Dette foredrag kigger nærmere på, hvorledes især partierne i dag i højere grad arbejder ligesom professionelle virksomheder. Partierne tester vælgermarkedet, de designer politiske produkter og indbyder til en langvarig relation med vælgerne. Der bliver stillet skarpt på den nyeste værktøjskasse fra politisk marketing samt hvordan disse nye muligheder ændrer den demokratiske debat.

Kontakt mig

Hvis du har ideer til en anden vinkling, så kan vi også kigge nærmere på dette.

Du kan kontakte mig på: